RTK online - Television live


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
RTK
RTK
Country:  Kosovo
Category: General
RTK 4.2 from 5
5 vote(s)
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari të tjera, sipas Ligjit për RTK-në, i miratuar nga Kuvendi i Kosovës, më 20 janar 2006 dhe i ratifikuar nga PSSP më 11 prill 2006. RTK-ja fillimisht u themelua përmes një Memorandumi të Mirëkuptimit midis EBU-së (Unioni Evropian i Transmetimeve) dhe OSBE-së (Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë) në vitin 1999. RTK-ja përbëhet nga dy njësi: Bordi i Drejtorëve dhe Operacionet Transmetuese.
Zico TV  Kosovo - General
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 from 5
1 vote(s)
RTV Mir  Kosovo - General
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 0
0 from 5
0 vote(s)
RTSH  Kosovo - General
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

  • 100
4.5 from 5
2 vote(s)
Arta TV  Kosovo - General
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 100
5 from 5
2 vote(s)
TV Most  Kosovo - Local TV
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

  • 80
4 from 5
2 vote(s)
Klan Kosova  Kosovo - General
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 100
4.6 from 5
3 vote(s)