TV Opinion online - Television live


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
TV Opinion
TV Opinion
Country:  Kosovo
Category: General
TV Opinion 4 from 5
1 vote(s)
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij televizioni transmetohet nga Zymi i Hasit, nga një kodër të emërtuar «BAJRAK», ku dikur ishte edhe transmetuesi i mëparshëm i RTP-së së atëhershme. Ky truall, me qëllim dedikues për transmetues televiziv, është pronë familjare e themeluesit të televizionit OPINION. Nga nostalgjia për atdheun dhe regjionin e vet, këtë televizion themeluesi i saj i parë Jozë Kolnrekaj fillimisht e quajti TV «HASI»
Zico TV  Kosovo - General
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 from 5
1 vote(s)
TV Syri Vision  Kosovo - General
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 80
4 from 5
1 vote(s)
Klan Kosova  Kosovo - General
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 100
4.6 from 5
3 vote(s)
TV Opinion  Kosovo - General
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 from 5
1 vote(s)
RTK  Kosovo - General
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 from 5
5 vote(s)
Rrokum TV  Kosovo - General
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

  • 60
3 from 5
3 vote(s)