Rrokum TV online - Television live


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
Rrokum TV
Rrokum TV
Country:  Kosovo
Category: General
Rrokum TV 3 from 5
3 vote(s)
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.
Rrokum TV  Kosovo - General
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

  • 60
3 from 5
3 vote(s)
RTSH  Kosovo - General
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

  • 100
4.5 from 5
2 vote(s)
RTK  Kosovo - General
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 from 5
5 vote(s)
TV Opinion  Kosovo - General
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 from 5
1 vote(s)
Zico TV  Kosovo - General
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 from 5
1 vote(s)
TV Syri Vision  Kosovo - General
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 80
4 from 5
1 vote(s)