•   - - - KLAN TV 

KLAN TV online - Television live


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel
KLAN TV
KLAN TV
Country:  Albania
Category: General
KLAN TV 4 out of 5
3 vote(s)
TVKLAN eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i Televizionit (KKRT) si nje nder dy kanalet kombetare private te territorit te Shqiperise ne vitin 2001. TVKLAN mbulon rreth 80% te territorit te Shqiperise qe do te thote rreth 90% te popullsise se vendit. Keto hapesira mbulohen nga nje rrjet transmetuesish dhe radiorelesh te shperndara ne te gjithe territorin.
Mrt 2  Albania - General
MRT 1 is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio-Television.

5 out of 5
1 vote(s)
Mrt 2  Albania - General
MRT 2 Sat is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio Television.

4.5 out of 5
2 vote(s)
RTK 1  Albania - Local TV
Radio Television of Kosovo is the public service broadcaster in Kosovo. It offers two radio stations broadcasting a diverse programming of news and

4 out of 5
1 vote(s)
ABC News  Albania - News
ABC News is an Albanian news and satellite television channel that is owned by Media 6. The 24-hour cable news channel was founded in 2010 by

3.7 out of 5
13 vote(s)
KLAN TV  Albania - General
TVKLAN eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i

4 out of 5
3 vote(s)
Vizion Plus  Albania - General
VIZION PLUS është një televizion ku çdokush gjen veten, sheh tek ai nje mik nga i cili e ka te veshtire te ndahet. Larmia e programeve, spektakleve,

5 out of 5
1 vote(s)